Περίπου εμείς

companyPics.title
companyPics.title
companyPics.title
companyPics.title
companyPics.title
1 2 3 4 5
Gester International Co., Ltd
 • Η διεθνής Co. Gester, ΕΠΕ συμμετέχει επαγγελματικά στην παραγωγή και την Ε&Α του εξοπλισμού δοκιμής σωματικών ιδιοτήτων.

 • GESTER depend on high quality, better sales and after sales service to serve our customers.

 • Gester International Co., Ltd is a dedicated manufacturer and wholesaler of physical testing instrument in China.

 • GESTER service team will provide the whole testing solutions for you.

Παίρνω υφαντική μηχανή δοκιμής & Μηχανή δοκιμής παπουτσιών Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Διανομέας-χονδρεμπόρου
 • Εισαγωγέα
 • Εξαγωγέας
 • Εταιρεία Εμπορίας
 • Πωλητής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : Gester
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 51~100
 • Ετήσιες πωλήσεις : 100-1000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 1997
 • Εξαγωγή pc : < 10%

Η Co. οργάνων Gester, ΕΠΕ συμμετέχει επαγγελματικά στην παραγωγή και την Ε&Α του εξοπλισμού δοκιμής σωματικών ιδιοτήτων. Με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη, ειδικευόμαστε στην παροχή των συνολικών λύσεων των παιχνιδιών και του εξοπλισμού δοκιμής ουσίας μωρών, των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων & του εξοπλισμού δοκιμής ενδυμάτων, του εξοπλισμού δοκιμής υποδημάτων, του εξοπλισμού προστατευτικής και δοκιμής μασκών.

 

 

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν:

1. Υφαντικός εξοπλισμός δοκιμής

Συμπεριλαμβανόμενος: Γδάρσιμο, Pilling, εκτατός, σταθερότητα, λυσσασμένος, έκρηξης και ευφλέκτου ελεγκτής.

 

2. Εξοπλισμός δοκιμής υποδημάτων

Συμπεριλαμβανόμενος: Λαστιχένιος ελεγκτής, ελεγκτής δέρματος, μόνος ελεγκτής, ελεγκτής κορδονιών, ελεγκτής μετζεσολών, ελεγκτής παπουτσιών.

 

3. Εξοπλισμός δοκιμής προϊόντων παιδιών

Συμπεριλαμβανόμενος: Ελεγκτής παιχνιδιών, ελεγκτής μεταφορέων μωρών, ελεγκτής περιπατητών μωρών.

 

4. Καθολικές μηχανές δοκιμής

Συμπεριλαμβανόμενος: Αίθουσα θερμοκρασίας & υγρασίας, αλατισμένοι ελεγκτής ψεκασμού και μηχανή δοκιμής εκτατής δύναμης.

 

5.Protective και εξοπλισμός δοκιμής μασκών

Συμπεριλαμβανόμενος: Συνθετικός ελεγκτής διείσδυσης αίματος, ελεγκτής BFE, διαφορικός ελεγκτής πίεσης μασκών προσώπου, ελεγκτής προστατευτικής ενδυμασίας, ελεγκτής κ.λπ. διείσδυσης αίματος προστατευτικής ενδυμασίας.

 

6.Mask γραμμή παραγωγής
Συμπεριλαμβανόμενος: Πλήρως αυτόματη μη υφαμένη μάσκα προσώπου που κατασκευάζει τη μηχανή, ημι αυτόματη μάσκα προσώπου που κατασκευάζει τη μηχανή, μάσκα προσώπου n95 που κατασκευάζει τη μηχανή.

 

 

 

GESTER είναι ο ISO 9001 επικυρωμένος, έχουμε γίναμε ο ελεγχόμενος SGS προμηθευτής και συνεργαζόμαστε με πολλές οργανώσεις διεθνών προτύπων. Σαν απαιτήσεις πελατών, μπορούμε να προσφέρουμε το CE, ISO 17025, πιστοποιητικά βαθμολόγησης CNAS και ούτω καθεξής. Έχουμε χτίσει τη μακροπρόθεσμη σχέση με τους μεγάλους διεθνείς γίγαντες τρίτων, όπως SGS, το BV, TUV και Intertek. Επίσης, έχουμε περάσει το λογιστικό έλεγχο προμηθευτών Apple στις Ηνωμένες Πολιτείες, BATA, IKEA και γινόμαστε ο προμηθευτής ελεγκτών τους. Η τελειότητα στην ποιότητα και τον τοπ-βαθμό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων βοηθά GESTER αναγνωρισμένος από τους πελάτες μας.

 

Έχουμε εκδώσει τα παγκόσμιους πρότυπα και τους κανονισμούς όπως ο ISO, ASTM, το DIN, το EN, το ΜΒ, οι BS, JIS, το Ansi, UL, TAPPI, AATCC, το IEC, VDE, και CSA. Για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια και την αρχή της δοκιμής των αποτελεσμάτων, όλα τα προϊόντα πρέπει βαθμολογημένος από τους επαγγελματίες από το κεντρικό εργαστήριο εκ του εργοστασίου.

 

GESTER καθορίζεται για να γίνει ο καλύτερος προμηθευτής ελεγκτών στην Κίνα. Το CAGR ολόκληρων των πωλήσεων υπερβαίνει 50% για σχεδόν τρία έτη. Θα επιμείνουμε η αρχή της καινοτομίας, εκμετάλλευση και τολμηρός, θα κρατήσουμε στη βελτίωση του επιπέδου σχεδίου μας, την ανάπτυξη και την αναζωογόνηση των προϊόντων μας. Εξαρτώμαστε από την υψηλότερη ποιότητα, καλύτερες πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας, η επίμονη προσπάθειά μας βοήθειες εμείς θα κερδίσει την εύνοια ολόκληρου του κόσμου και θα γίνει το No.1 στην Κίνα.

 

Κίνα Gester International Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Gester International Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1
Κίνα Gester International Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
Κίνα Gester International Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3
 
Στοιχεία επικοινωνίας