Ειδήσεις

September 7, 2021

Αιτίες και λύσεις για τους λεκέδες χρώματος

Αιτίες και λύσεις για τους λεκέδες χρώματος

Οι λεκέδες χρώματος είναι εκείνοι που εμφανίζονται στο βαμμένο ύφασμα με την κανονική, παρόμοια μορφή και μέγεθος ή την ανώμαλη, ανώμαλη μορφή και το μέγεθος δεν καθορίζεται, και το χρώμα του βαμμένου υφάσματος είναι το ίδιο χρώμα. Αυτό το είδος προβλήματος είναι δύσκολο να επισκευαστεί μόλις εμφανιστεί, το οποίο ασκεί μεγάλη επίδραση στην ποιότητα της βαφής των προϊόντων και πρέπει να δοθεί την προσοχή.

 

Οι αιτίες των λεκέδων χρώματος είναι κατά προσέγγιση οι ακόλουθες:

 

 

Α. συμπύκνωση των χρωστικών ουσιών. Λόγω της άμεσης σύγκρουσης των μορίων χρωστικών ουσιών, αθροίζουν στα μεγαλύτερα σύνολα χρωστικών ουσιών (ή τις ενώσεις χρωστικών ουσιών). Αυτά τα μεγαλύτερα σύνολα χρωστικών ουσιών κατατίθενται στο ύφασμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής, προκαλώντας τους λεκέδες χρώματος.

 

Β. να αφαιρέσει το απόβαρο των χρωστικών ουσιών. Η αποκαλούμενη δασμολόγηση των χρωστικών ουσιών αναφέρεται στη διαδικασία στην οποία συσσωμάτωμα μορίων και μέσων επιπολής χρωστικών ουσιών στις πίσσα-όπως ουσίες άνθρακα υπό τους υψηλής θερμοκρασίας όρους. Υπάρχουν συνήθως οι ακόλουθοι τέσσερις παράγοντες που προκαλούν την πίσσα χρωστικών ουσιών.

 

Γ. εμμονή της χρωστικής ουσίας στο ύφασμα. Στη διαδικασία βαφής, λόγω της ανάρμοστης λειτουργίας, το άφρισμα των πρόσθετων ουσιών, κ.λπ., το ποτό χρωστικών ουσιών έχει συχνά τις λίμνες στην επιφάνεια. Εάν αυτές οι λίμνες δεν αντιμετωπίζονται, θα παρουσιαστούν στο ύφασμα από τον αφρό ποτού χρωστικών ουσιών, ο οποίος θα προκαλέσει το κολλώδες χρώμα. Λεκέδες. Παραδείγματος χάριν, κατά να βάψουν με Haichang οι μπλε χρωστικές ουσίες θείου, οι αφροί ποτού χρωστικών ουσιών πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής, και της αναταραχής είναι υπερβολικές, ο μπλε αφρός σύρεται στο ρόλο υφασμάτων και εμμένει στο ύφασμα στους λεκέδες μορφής.

 

Διαχειριζόμενη μέθοδος

 

Ενισχύστε την προεπεξεργασία του υφάσματος. Το πετρέλαιο ή το λίπος που περιλαμβάνεται στο ύφασμα έχει μια μεγαλύτερη συγγένεια για τις υδροφοβικές συνθετικές ίνες όπως ο πολυεστέρας, έτσι δεν είναι κατάλληλο να καθαριστεί. Ειδικά κατά τη διάρκεια της προδιάθεσης, οι λεκέδες πετρελαίου διαπέρασαν στην ίνα, καθιστώντας το πλύσιμο δυσκολότερο. Desizing, καθαρίζοντας, λεύκανσης και άλλου προγενέστερες επεξεργασίες για να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες και να καθαρίσει το ύφασμα. Για μερικά υφάσματα που περιέχουν τον πολυεστέρα και άλλα χημικά τμήματα ινών για να πάρει τη διαδικασία καθαρισμού και καθαρισμού, είναι απαραίτητο να επιλεχτούν τα αποδοτικοί απορρυπαντικά καθαρισμού και ο εξοπλισμός πλύσης. Εντούτοις, αφότου πρέπει να καθαρίσει ο καθαρισμός τις πρόσθετες ουσίες, διαφορετικά είναι εύκολο να διαμορφωθεί η πίσσα με τις χρωστικές ουσίες και το κολλώδες ύφασμα.

 

Αυστηρά αποτρέψτε τη συνάθροιση χρωστικών ουσιών. Επιλέξτε τις χρωστικές ουσίες με τη λιγότερη συνεκτικότητα κάτω από τη βαφή των όρων, και επιλέξτε τους ισοπεδώνοντας πράκτορες ή τα διαλυτικά με την άριστη απόδοση. Όταν διασκορπίστε οι χρωστικές ουσίες είναι βαμμένες σε υψηλής θερμοκρασίας, η προσθήκη ενός κατάλληλου ποσού ισοπέδωσης του πράκτορα ή του διαλυτικού μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει τη θερμική σταθερότητα της χρωστικής ουσίας στο νερό - λουτρό και να μειώσει τη θερμική τάση συσσωρεύσεων της χρωστικής ουσίας.

 

Από τη βαφή του υφάσματος δεν είναι εύκολος να χειριστεί, μπορείτε επίσης να πάρετε μια λύση από τη βάφοντας μηχανή μας. Διάφορος στις μορφές, βάφοντας εξοπλισμός δοκιμής των οργάνων GESTER μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες διαφορετικού customers.GESTER συμμετέχει επαγγελματικά στην κατασκευή και η Ε&Α του υφάσματος που βάφει τον εξοπλισμό δοκιμής με την εμπειρία ετών 20+, επιμένει στη χρήση των υψηλής ποιότητας υλικών και τη προηγμένη τεχνολογία για να κατασκευάσει τη βάφοντας μηχανή εργαστηρίων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αιτίες και λύσεις για τους λεκέδες χρώματος  0

 

1. Υψηλής θερμοκρασίας βάφοντας μηχανή GT-D15 δειγμάτων εργαστηρίων

2. Κανονική ταλαντεμένος βάφοντας μηχανή GT-D18 θερμοκρασίας

3. Βάφοντας μηχανή GT-D22 εργαστηρίων IR

4. Πιέζοντας με μαγγάνι μηχανή GT-D24 υφάσματος

5. Εργαστήριο Padder οριζόντιο & κάθετο GT-D19

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αιτίες και λύσεις για τους λεκέδες χρώματος  1

Στοιχεία επικοινωνίας